Me kembe ne toke
Mire i ekulibruar
Harmonik

Ti e vlereson stilin natural dhe dashurine te cilat nuk jane shume te koklavitura. Njerezit te admirojne sepse ti i ke kembet te ngulura thelle ne toke dhe ata mund te mbeshteten tek ty. Ti i jep atyre qe ke afer siguri dhe hapesire. Njerezit te mendojne si te ngrohte dhe njerzor. Ti perbuz cdo gje bajate dhe pakrip. Tenton te jesh skeptik ndaj shkrepjeve te modes se kohes. Per ty, veshja duhet te jete praktike dhe elegante me modesti, pa lajle e lule.