Analizues
I Besueshem
I sigurt ne vetvete

Ndjeshmeria e momentit perfaqeson ate qe eshte e nje cilesie te larte dhe te jetgjate. Ne menyre te vazhdueshme te pelqen ta rrethosh veten tende me "xhevahire" te vegjel, te cilat ti i zbulon kudo ku nuk shihen nga te tjeret.

Megjithate, kultura luan nje rol te vencante ne jeten tende. Ke gjetur stilin tend personal i cili eshte elegant dhe eksluziv, i lire nga shkrepjet e modes. Idealja per ty, ne te cilin ke bazuar jeten tende, eshte nje kenaqesi e kulturuar. Ti vlereson nivelin kulturor te njerezve qe te rrethojne.