Profesional
Pragmatik
I vetsigurte

Ti angazhohesh me jeten tende, dhe nuk i ze shume bese fatit por me shume veprimeve te tua. Ti i zgjidh problemet e tua ne nje menyre profesionale dhe te pakoklavitur. Ke nje vezhgim real te gjerave ne jeten tende te perditshme dhe merresh me to pa u tundur. Te kane dhene goxha pergjegjesi ne pune sepse njerezit e dine qe mund te mbeshteten tek ty.

Fuqia e theksuar e vullnetit tend reflekton siguri ne vetvete edhe tek te tjeret. Nuk je kurre plotesisht i kenaqur deri sa ta kesh realizuar idene tende.