I pavarur
Jokonvencional
I pakapshmi
Ti kerkon nje jete te lire dhe te palidhur per veten tende qe te lejon ty ta vendosesh vete rrugen tende. Ti ke dell artistik ne punen dhe aktivitet e kohes se lire. Deshira jote e madhe per liri nganjeher te shkakton te kryesh tamam te kunderten e asaj qe pritet nga ty.

Jeta jote eshte jashtezakonisht vetjake (individualiste). Ti nuk mundesh kurre te imitosh verberisht se cfare eshte ne mode, perkundrazi, ti kerkon te jetosh sipas ideve dhe bindjeve te tua, edhe pse do te thote te notosh kunder rrymes.