Paqesor
Diskret
Jo-agresiv
Ti je njeri qe i merr gjera lehte dhe megjithate diskret. Beni miq shume shpejt, sidoqe qe i gezohesh pamvaresise dhe jetes private. Deshiron ti largohesh gjithackaje dhe te jesh vetem nganjeher dhe te thellohesh mbi kuptimin e jetes dhe ti gezohesh vetes tende. Te nevojitet hapesire, keshtu qe arratisesh ne vende te fshehta dhe perrallore, por ti nuk je i vetimtar. Je ne paqe me veten tende dhe boten, dhe ti e vlereson jeten dhe cdo gje qe kjo bote te ofron