Batuta Filmash Shqiptare

Batuta Filma Shqiptare Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: berat - Postuar me: March 26, 2009 10:31 am
Email

oltjon

ske ku vete qen bir qeni ketu do vish prap

Qyteti: durres - Postuar me: March 18, 2009 3:00 pm
Email

vanessa

c'eshte kjo? spakata
e di ytat? e di si nuk e di
u prish dynjaja fare = nga filmi "kapedani" ... nfakt me ket koh qe ka ardhe eshte prish komplet!

Postuar me: March 16, 2009 2:07 am
Email

Gerti

Gjyle madhe plasi..-Mire e the zotrote,plasi

Postuar me: March 16, 2009 2:06 am
Email

Gerti

Zoti Lam,ky spurdhku ketu thote qe kali eshte i juaji...?-E e i imi i imi eshte

Postuar me: March 16, 2009 2:04 am
Email

Travoltino

Po ky qenka miell more zullap...-Ejjjj do shqepemi me petulla sot

Postuar me: March 6, 2009 2:31 am
Email

Travoltino

Qyteti: Fier - Postuar me: March 5, 2009 6:50 pm
Email

Visi

Eshte se c`eshte nji njeri qe pret te porte kinemase kush eshte???DEDAAAAAAAAA

Qyteti: Fier - Postuar me: March 5, 2009 6:49 pm
Email

Visi

Eshte se c`eshte nji njeri qe pret te porte kinemase kush eshte?Dedaaa

Qyteti: Fier - Postuar me: March 5, 2009 6:49 pm
Email

Visi

Alit o xhan Alit bir,po sa na kish mar malli,oooo xhani Veizit

Qyteti: Fier - Postuar me: March 5, 2009 6:45 pm
Email

Visi

Dale bre Velo Sadiku se do vijm dhe na ne luft

Top 10:    1       2      3       4       5       6        7       8       9      10

Faqe 10 nga 20   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]

Akullore.Com