Batuta Filmash Shqiptare

Batuta Filma Shqiptare Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: tiran - Postuar me: July 14, 2011 8:14 pm
Email

kejsi

kan shitur gomeret e kan bler bicikleta e kush e di ci dukut vetja.

Qyteti: tiran - Postuar me: July 14, 2011 8:08 pm
Email

kejsi

po jo moj teta ollge ne vetem shaka po bennim...jo moj kujtova se po benit corape

Qyteti: tiran - Postuar me: July 14, 2011 8:06 pm
Email

kejsi

po jo moj teta ollge ne vetem shaka po benim ....jo moj kujtoja se po benit corape.

Qyteti: Tirane - Postuar me: June 12, 2011 1:45 am
Email

Pink

Gelltit nje luge corbe te prishur dhe do ta vjellesh gjith jeten pastaj!!!thenie me mend

Qyteti: tirane - Postuar me: June 11, 2011 2:02 am

pink

Gelltit nje luge corbe te prishur dhe do te vjellesh gjith jeten pastaj!!thenie me mend kjo

Qyteti: cerrik - Postuar me: June 1, 2011 12:52 pm
Email

elvis

teee falaaa saatemeeeeeee......te vrane o miti ooiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Qyteti: cerrik - Postuar me: June 1, 2011 12:46 pm
Email

elvis

agush pulat i poqa tavolinat i shtrrova..haji vet..po jan 7 more..te shtata ti hash ham edhe mua po desh

Qyteti: Tirane - Postuar me: April 12, 2011 3:13 pm
Email

Xhilli

E m'njef ti mu se kush je ti?
E cm'duhet me t'njoft ty se kush jam un.

Qyteti: Pogradec - Postuar me: April 9, 2011 11:11 am
Email

endri

Kane shitur gomaret kane blere bicikletat e kushedi cju duket vetja!

Qyteti: Berat - Postuar me: March 27, 2011 12:21 pm
Email

Alxheto

Top 10:    1       2      3       4       5       6        7       8       9      10

Faqe 2 nga 20   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]

Akullore.Com