Mesazhe Dashurie Dashuria - Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: tirane - Postuar me: November 12, 2009 1:53 am
Email

geni

te dua te dua te dua se ti je per mua

Qyteti: gjermani - Postuar me: November 10, 2009 11:54 am
Email

avni boy

Qyteti: amerik - Postuar me: November 10, 2009 7:54 am
Email

mule

ini mini mani mo dalngadale rrotullou jo me gisht po me ket flow ini mini mani mo ini mini mani mo dalngadale rrotullou jo me gisht po me ket flow ini mini mani mo

Qyteti: gjakov - Postuar me: November 10, 2009 12:40 am
Email

abi

te dashorova me dashorave po shpejt dashurin e harrove ...?

Qyteti: feizaj - Postuar me: November 9, 2009 7:07 am
Email

xheneta

Postuar me: November 9, 2009 7:04 am
Email

sanda

Qyteti: bitola - Postuar me: November 9, 2009 1:26 am
Email

Medin balla

Qyteti: dr - Postuar me: November 8, 2009 1:38 pm
Email

B............L

NE KETE JET PER NJE PO JETOJSHE E NGA MENDJA SPO MUN E LARGOJSHE KURRRR...VEQ NJE E DUA DHE DO TA DUA GJITHMON AJO MI NGJALL NDJENJAT E DASHURIS VETEM AJO ....

Qyteti: prishtin - Postuar me: November 8, 2009 12:47 pm
Email

besa

Qyteti: Kumanov - Postuar me: November 8, 2009 10:06 am
Email

SpaNiaa

Qyteti: struge - Postuar me: November 8, 2009 8:50 am
Email

altin

Qyteti: prishtin - Postuar me: November 8, 2009 6:45 am
Email

lena

Qyteti: bujanoc - Postuar me: November 8, 2009 3:26 am

es..fe

Qyteti: tetov - Postuar me: November 7, 2009 2:45 pm
Email

tetovarja

Qyteti: durres - Postuar me: November 7, 2009 11:53 am
Email

Bashkim veshi

Top 31:     1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110

Faqe 78 nga 193   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]