Mesazhe Ditelindje, Ditelindje, Gezuar Ditelindjen, Happy Birthday                                           Akullore.Com

Ditelindje Urime ditelindjesh fraza ditelindje Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: gjilani - Postuar me: July 14, 2010 8:55 am
Email

lirka

mbi dettiin e kalter Fluturron nje Flet aty shkruan 'URIME'zemra ime i bofsh edhe 100 wjet..(l).

Qyteti: ferizaj - Postuar me: July 13, 2010 6:27 pm

rina

sot 16 vite binte shume shi... veret ky nuk ishte shi, ishi nlotet e qiellit sepse ylli me i buku ur shkeput nga qielli,
pastahj zoti i dergoi engjujt dhe yllim me te bukur e pagezuan me emrin shpend
urime vlla

Qyteti: gjilan - Postuar me: July 13, 2010 9:42 am

rina

sot 16 vite binte shume shi... vertet ky nuk ishte shi, ishin lotet e qiellit sepse ylli me i bukur u shkeput nga qielli dhe lindi ne toke, pastaj zoti i dregoi engjujt dhe yllim me te bukur e pagezuan me emrin...

Qyteti: prishtina - Postuar me: July 11, 2010 4:27 pm
Email

ibra40@live.com

ju oroj shendet ne jet

Qyteti: kumanov - Postuar me: July 11, 2010 2:32 pm
Email

neri

Dikush dikun kerkon buzeqeshjen tende dhe nete gjen shkak per te jetuar,andaj perkujtohu se dikush te don edhe eshte i lumtur qe ti egziston...Urime ditelindjen

Qyteti: Podujev - Postuar me: July 10, 2010 3:48 pm
Email

Renata

gezuar ditelindjen ALEA te uron mami te gjitha te mirat e gjith botes me dashuri MAMI...

Qyteti: Golem - Postuar me: July 8, 2010 11:24 pm
Email

Klodi

Esht ora 12 ende nuk kam fjet,sepse DONKA ime e ka ditlindjen e 19,te uroj te gjitha te mirat e ksaj bote,te don shum kjo Loqka jote

Postuar me: July 6, 2010 9:00 pm

bona

urime bleona ditlindjen i bofsh 100 vjet te dua shum

Qyteti: Milano(Prizren) - Postuar me: July 5, 2010 7:50 am
Email

teuta

ta dergoj nje pellumb te bardh si simbol i paqes ne njerin krah te sjelll lumturi kurse ne tjetrin dashuri dh ne sqep te shkruan urime ditlindja shpirt

Postuar me: July 4, 2010 9:51 pm
Email

AniLa

Ti mbushe sot 22 vjet,dhe vjen rasti qe une ditlidnjen per her te par te ta uroj dhe te te them se sa shum te dashuroj... Si freski e dites te ardhtlumturia, su perllumb i bardh te ardht dashuria, me gezim e te mira e kalofsht kit jet,endrra me e bukur te beft realitet edhe 100 vjet te lumtura ne jet

Top 10:     1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110

Faqe 16 nga 66   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]