Fjale te Urta

Fjale te urta popullore Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: ferizaj - Postuar me: December 27, 2015 12:34 pm
Email

thelleza

kali i huaj te le ne balt

Qyteti: Mitrovic - Postuar me: February 25, 2014 6:58 pm
Email

erlinda

me mir gjethen e ferres se gjellen e vjehrres

Postuar me: February 25, 2014 8:54 am

ViSi

Ku ka tym,ka edhe zjarr.

Postuar me: February 20, 2014 11:21 am

linda

Kur vullneti eshte i madh, veshtiresite mund te jene me te medha.

Postuar me: February 20, 2014 11:19 am

linda

I mencur do te thote te matesh kohen dhe fjalet

Qyteti: Gjilan - Postuar me: February 10, 2014 5:16 pm
Email

Albesa

Nuk mundesh te jetosh pa prinderit e tu asnje sekond.

Qyteti: gjilan - Postuar me: February 9, 2014 10:30 pm

Arta

gur gur behet mur

Qyteti: gjilan - Postuar me: February 5, 2014 10:36 pm
Email

Arta

Qyteti: Prishtina - Postuar me: December 27, 2013 5:38 pm
Email

Mishela

Mund ta blesh krevatin por jo gjumin ashtu si dhe mund ta blesh doktorin por jo shendetin

Qyteti: mitrovica - Postuar me: December 19, 2013 10:21 pm
Email

zana

Top 10:    1       2      3       4       5       6        7       8       9      10

Faqe 1 nga 72   Tjeter »   

[ Login Staf ]

Akullore.Com