Fjale te Urta

Fjale te urta popullore Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: elbasan - Postuar me: October 27, 2012 8:49 pm
Email

corleone

trimi mir me shok shum

Qyteti: shtime - Postuar me: October 27, 2012 6:09 pm
Email

valentina

"Burri me dy gra maicen pa la"

Qyteti: prishtin - Postuar me: October 2, 2012 9:00 am
Email

rinesa

trimi i mir me shok shum

Qyteti: deqan - Postuar me: September 25, 2012 9:26 pm
Email

armend

me pun ben paren me para bon krahun

Qyteti: PRISHTIN - Postuar me: August 29, 2012 3:27 pm
Email

JONA

SHTEPIJA ME DY TE KQIJA DUHANI DHE RAKIJA

Qyteti: tr - Postuar me: August 16, 2012 6:49 pm

didi

mendohu 1000 fol njeher

Qyteti: prishtin - Postuar me: August 11, 2012 8:39 pm
Email

ela

SHoku i mir ne dit te veshtira.

Qyteti: Suhareke - Postuar me: July 18, 2012 9:11 am
Email

Genta

Gur gur behet mur,mur mur behet nje kala.

Qyteti: bllace - Postuar me: July 4, 2012 1:36 pm
Email

genta

Libri eshte miku i jetes dituri.

Qyteti: kumanov - Postuar me: June 29, 2012 1:39 pm
Email

NURIJE

Kur dy vet perlahen i treti fiton

Top 10:    1       2      3       4       5       6        7       8       9      10

Faqe 5 nga 72   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]

Akullore.Com