Administrator: ViSi

Vendndodhja: Tirane
Email: visi2001@hotmail.com
Msn (messenger): visi@shqiperia.com
Okupimi: Student  
 

Tirane me:  03.10. 2004           

Fuqizuar nga: ShqiperiaHost

                                                                                                                         

Behu Antar dhe ti!
Nqs mendon se je ne gjendje te vullnetosh kohen duke postuar fraza dashurie ne akullore.com atehere kontakto menjehere tani, shkruaj ne email:
visi2001@hotmail.com
 

Kontakto

 

Kontako TANI

Emri Juaj:

Emaili Juaj:
Dergo  Fraza: