Mesazhe Miqesie, Miqesi, Friends                                            Akullore.Com - Faqja me e Embel ne Internet!

Miqesi Fraza Miqesie Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: ferizaj - Postuar me: November 28, 2012 8:27 am
Email

almaa

shkuan edhe keto dite shtatori na pret te ndar por kujtimet mbesin ne zemer sikur emat ne ditar

Qyteti: gostivar - Postuar me: August 1, 2012 10:26 pm
Email

MiNe

Qyteti: gostivar - Postuar me: August 1, 2012 10:22 pm
Email

MiNe

Qyteti: s - Postuar me: June 6, 2012 12:20 pm
Email

renato hila

ckemi! si ja kalove?eja sot tek 8 kateshi te luajme bashke shoqe>>>>>33333

Postuar me: May 16, 2012 4:25 pm
Email

syarta artan ahmeti

Qyteti: Bosnia and Herzegovina - Postuar me: May 4, 2012 2:49 am
Email

selfWheetleds

Today is virtuous poorly, isn't it?

Qyteti: kukes - Postuar me: April 12, 2012 10:15 pm
Email

klodi

miqesia nuk harrohet shoket ruhen miqesia kujtohet dhe shoket nuk ndruhen

Qyteti: shkup - Postuar me: March 25, 2012 2:03 pm
Email

sena

nga shpirti del malli
nga syri del loti
se sa te dua
e din vec Zoti !!!!

Qyteti: gjilan - Postuar me: March 4, 2012 7:14 pm
Email

loqka

Miku i mire verehet ne dite te veshtira

Qyteti: suharek - Postuar me: January 12, 2012 6:48 pm
Email

eblina

ta uroj festen e vitit te ri motra ime

Top 10:     1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110

Faqe 3 nga 14   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]