Mesazhe Miqesie, Miqesi, Friends                                            Akullore.Com - Faqja me e Embel ne Internet!

Miqesi Fraza Miqesie Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: peja - Postuar me: July 12, 2011 1:03 pm
Email

irene

NARE per ty eshte nje puthje shum e madhe,une sot e kuptova vleften tende shikoje ne youtube irene nare bff miqesia jon do te zgjat edhe 1000 vjet te teraaedhe pse do te vdesim miqesia jan do te zgjat tek yjett ne qiell

Qyteti: gjakov - Postuar me: July 9, 2011 9:18 am

rita

si era pa ver si vera pa shi ashtu zemra ime rreh per shoqeri

Qyteti: fush kruje - Postuar me: July 2, 2011 5:24 pm

elda

shoqeri shoqeri pa ju jam ne vetmi pa ju nuk qendroj se ju me jepni force te jetoj ju dua ju dua ashtu si me doni ju mua

me kete rast psh xhenis adelen ledin xhenin silvanen elonen jurgenin renaton dhe denisin

Qyteti: fush kruje - Postuar me: July 2, 2011 5:24 pm

elda

shoqeri shoqeri pa ju jam ne vetmi pa ju nuk qendroj se ju me jepni force te jetoj ju dua ju dua ashtu si me doni ju mua

me kete rast psh xhenis adelen ledin xhenin silvanen elonen jurgenin renaton dhe denisin

Qyteti: fush kruje - Postuar me: July 2, 2011 5:21 pm

elda

shoqeri pa ju jam ne vetmi pa ju nuk qendroj se ju me jepni forc te jetoj ju dua ju dua ashtu si me doni ju mua


me kete rast pshn shoqerin time me te mire xhesin adelen elonen silvanen xhenin ledianen xheniken denisin renaton dhe jurgenin

Qyteti: prizren - Postuar me: July 1, 2011 4:41 pm
Email

luljeta

Qyteti: burrel - Postuar me: June 24, 2011 7:47 pm
Email

eraldi

nata ka yje,dita ka diell.malet kan pyje,stinet kan pranver.un jam i vetem dhe ti ashtu thua. keshtu smund ta shtyjm jeten prandaj po te them TE DUA.

Qyteti: gjakov - Postuar me: June 13, 2011 4:04 pm
Email

bona

Shkronjat fillojne me a,b,c
numerat fillojn me 1,2,3,
notat fillojne me do,re,mi
shoqeria fillon me Mua dhe TY.

Qyteti: prizren - Postuar me: June 9, 2011 1:30 pm
Email

bari

mik kure te pata kurr ste shishem si ulargofa preje mikit ty takosha mety dashuri kame pas mety idheri kure nukame pase miqesise nuke jula goem kure me shpiret

Qyteti: gjakov - Postuar me: June 1, 2011 10:50 am
Email

albijon

2 zemra 2 shigjeta jemi shoqe te verteta

Top 10:     1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110

Faqe 5 nga 14   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]