Mesazhe Miqesie, Miqesi, Friends                                            Akullore.Com - Faqja me e Embel ne Internet!

Miqesi Fraza Miqesie Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: lb - Postuar me: July 14, 2010 12:46 pm

asined

urime vellait tim. 100

Postuar me: July 13, 2010 9:17 pm

eriola

TE TE THEM TE DUA
MA NDALON DICKA MUA
ESHTE MIQESIA JON
E CILA NA NDALON

Qyteti: gjilan - Postuar me: July 12, 2010 10:32 am
Email

lirija

qdo gje ka nje kuptim at kurr se hup por nese mbetesh pa shoqeri gjithmon ki me vujt .!

Qyteti: rahovec - Postuar me: July 11, 2010 11:30 am
Email

zanfina

miqesia eshte dielli qe tere boten e ndriqon eshte me e qmuar nese e respekton

Qyteti: rahovec - Postuar me: July 10, 2010 9:39 am
Email

zanfina

miqesi flake e pashuar ashtu si dhe drita e dites ti mi jep hir vete jetes dhe nga guri me nxjerr uje

Qyteti: gjilan - Postuar me: July 8, 2010 12:13 pm
Email

elda

Dy,zemra.
Dy,shigjeta.
Jemi,shoqe te verteta

Qyteti: gjilan - Postuar me: July 8, 2010 12:09 pm
Email

eda

Qyteti: gjilan - Postuar me: July 8, 2010 12:02 pm
Email

eda

Qyteti: GJilan - Postuar me: June 30, 2010 8:09 pm
Email

resul

Per miken time Synen Mian!!! Te kujtoj me endjje ste harroj dot ne mendimet e mia je nje person i fresket qe nuk mund te harroj qdo momentt te kujtojj qdo moment te perqafoj do te mbetesh ne horizontin timm per jett !!!

Qyteti: besiane - Postuar me: June 30, 2010 5:28 pm

naim

E ADHUROJ KET FORUM

Top 10:     1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110

Faqe 9 nga 14   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]