Rregullat per te postuar ne Akullore.Com

1. Mesazhi duhet te kete lidhje me kategorine ku do te postohet.
2. Mesazhi duhet te filloje me shkronje te madhe.
3. Mesazhi duhet te mbaroje ne fund me shenje pikesimi: ( . ? ! ).
4. Mesazhi nuk duhet te shkruhet me karaktere kapitale (shkronja te medha).
5. Mesazhi te jete i shkurter dhe i sakte.

 

Nqs i keni zbatuar te 5-sta rregullat e mesiperme atehere postimi juaj do te shfaqet duke u bere publik.