SMS DASHURIE LOVE SMS

Sms dashurie Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: gilan - Postuar me: July 6, 2010 10:28 pm
Email

rita

jeten per ty e dha
shpirtin per ty e dha
zemren per ty e dha
loqken per ty e dha
dhe bothen per ty se dha
dhe puthjen ty ta dha

Qyteti: prishtin - Postuar me: June 30, 2010 11:27 pm
Email

Lulzza

Kur te shkosh te flesh
deren mos e mbyll
do te vi te puthi
per nje nat e mir
mos bjer ne mes te
shtratin kujto se te dua
por bjer ne skaj me
ler vend dhe mua

Qyteti: shkoder - Postuar me: June 29, 2010 1:41 am
Email

arjend haxhija

kur me te thashe te dua brofe nga gezimi hape kalendarin e ishte 1 prilli

Qyteti: apterush - Postuar me: June 27, 2010 4:50 pm
Email

desa bibyy

nje leter ta kam shkru veq ty me ta dergu por ne biblotek e kam qu kur te shkojsh me marr me lexuu<3

Qyteti: gjermani - Postuar me: June 27, 2010 8:50 am
Email

ViSi LoQkI

Qyteti: FIER - Postuar me: June 26, 2010 7:55 pm
Email

Ardenis

Kur zoti tha: te bashkohen 2 zemra,un e ti ram brenda.
Kur zoti tha: qe dikush ti ruaji ne te 2 na ndau nje i huaji.
Kue zoti tha: qe dikush ti vrase, ne te 2 u dashuruam ne parajseee

Qyteti: Kukes - Postuar me: June 26, 2010 11:51 am

Ylli

Me kafsho ne buze sa te kesh fuqi deri sa lotet tme rreshqasin ne sy deri sa gjaku ne buze te me dale qe malli per ty kurr mos te me marre

Qyteti: psh - Postuar me: June 25, 2010 12:54 pm
Email

njomza

kur hy ne shkoll ty te kujtoj
dal prej shkolleper ty mendoj
thjesht te dua dhe nuk te harroj......$$$$

Qyteti: mitrovica - Postuar me: June 24, 2010 9:25 pm
Email

luljeta

Qyteti: struga - Postuar me: June 19, 2010 11:58 pm
Email

shqipe

vajza dahuroni por mos harroni shokun e klases kur mos e dashuroni se ai te genjen dhe pastaj te brakti dhe perjet do te vuani se at shum e keni dashuruar.TE DUA.(.....)

Top 10:     1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110

Faqe 20 nga 92   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]