SMS DASHURIE LOVE SMS

Sms dashurie Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: Korce - Postuar me: April 27, 2010 4:56 pm
Email

Enkelejda

Mos thuaj as nje gje ,tani di gjithcka,nuk ish loj femijesh,nuk ish as shaka.Ish nje loje ndjenjash,qe sarite ti kuptosh,ish nje zemer vajze,qe arite ta shkatrosh.Tani te them shko,dhe mos thuaj as nje gje.Mjaf tani vuajta,dhe nuk dua te vuaj me.Largohu nga un,o njeri i pashpirt,sic vuajta un,do te vush dhe ti nje dite.

Qyteti: tetova - Postuar me: April 27, 2010 2:32 pm
Email

Alen

Qyteti: tetova - Postuar me: April 27, 2010 2:31 pm
Email

Alen

Qyteti: tetova - Postuar me: April 27, 2010 2:30 pm
Email

Alen

Qyteti: tetova - Postuar me: April 27, 2010 2:28 pm
Email

Alen

Qyteti: tetova - Postuar me: April 27, 2010 2:27 pm
Email

Alen

Qyteti: tetova - Postuar me: April 27, 2010 2:26 pm
Email

Alen

Qyteti: tetova - Postuar me: April 27, 2010 2:26 pm
Email

Alen

Qyteti: tetova - Postuar me: April 27, 2010 2:25 pm
Email

Alen

Nje person nuk eshte i rendesishem se sa hapesire ze ne zemren tende, por per boshllekun qe ze kur nuk eshte me...by Alain

Qyteti: tetova - Postuar me: April 27, 2010 2:24 pm
Email

Alen

Me duaj per ate qe jam ne te vertete, per momentet e mia te cmendurise per, diskutimet e mia shume serioze, me duaj per sinqeritetin time, per oren time, me duaj kur te provokoj, por mbi te gjitha me duaj sepse te dua edhe une!...by Alain

Top 10:     1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110

Faqe 25 nga 92   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]