SMS DASHURIE LOVE SMS

Sms dashurie Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: Shkup - Postuar me: January 13, 2009 5:34 am

Hana_loqka

te dy kemi nje te perbashket te dy do te shkojm ne fer ti qe vrave nje zemer pa faj eun qe dashurova vrasesin esaj

Qyteti: gostivar - Postuar me: January 12, 2009 11:41 pm
Email

dita

Qyteti: gostivar - Postuar me: January 12, 2009 11:40 pm
Email

dita

Qyteti: gostivar - Postuar me: January 12, 2009 11:38 pm
Email

dita

Qyteti: gostivar - Postuar me: January 12, 2009 11:37 pm
Email

dita

Qyteti: gostivar - Postuar me: January 12, 2009 11:35 pm
Email

dita

Qyteti: gostivar - Postuar me: January 12, 2009 11:32 pm
Email

dita

Qyteti: gostivar - Postuar me: January 12, 2009 11:30 pm
Email

dita

A i ke haruar castet qe kaluam ne???A u pendove per pikllimin qe ne zemer ma le???Gabove qe zemeren ma varve..Shum do pendohesh qe nga une u ndave....

Qyteti: gostivar - Postuar me: January 12, 2009 11:28 pm
Email

dita

Ti je larg dhe nuk te shoh..behesh hije dhe nuk te njoh..ti je larg e s'te prek dot..VUAJ per ty e qaj me lot,ti je larg e dot s'te ledhatoj qohem nga gjumi per ty mendoj........

Qyteti: gostivar - Postuar me: January 12, 2009 11:26 pm
Email

dita

A thua tradhtin nga ti e meritoja??Zemra ime s'eshte loj ty te te argetoj..Rend e pranova realitetin dhe smund te besoj..ATE qe e desha fort me burg te perjetshem me denoj...

Top 10:     1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110

Faqe 70 nga 92   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]