Akullore.Com  sms  Falas  ne te gjithe rrjetet e celulareve te botes. Ketu   perfshihet edhe Shqiperia.
Eshte e vlefshme si per Vodafone dhe Amc.

  •  Web Site te tjere qe ofrojne SMS Falas:

 

 N.Q.S Dini nje web site tjeter qe ofron mesazhe SMS falas (free) ju lutem na dergoni nje email ne:  visi2001@hotmail.com