:::  Akullore.Com    STAFI   :::

 
 

 
Webmaster
Emri: ViSi
Mosha: 24
Vendndodhja: Tirane
Messenger: visi@shqiperia.com
E-mail: visi2001@hotmail.com
 

 
Admin Admin
 
Emri:   JaNi Emri:   ArTi
Vendndodhja:   Greqi Vendndodhja: Itali
Messenger:   engjelli_84@hotmail.com Messenger:  artimsn@hotmail.com
E-mail: akullore@msn.com E-mail: artidr_82@hotmail.com
 

 
Admin  
 
Emri:   Ina  
 
Vendndodhja:   Tirane  
Messenger:   first_ani@hotmail.com  
E-mail: first_ani@hotmail.com  
 
 
 
Admin Admin
Emri:  EnKi Emri:  Turi
Vendndodhja:   Gjermani/ Berlin Vendndodhja:   Itali
Messenger:   - Messenger:   nairon_@hotmail.com
E-mail:   -  enkelejda__24@hotmail.com E-mail:    nairon_@hotmail.com
   

 
Admin Admin
Emri:  Redi Emri:  Franko
Vendndodhja:   Tirane Vendndodhja:   Vlorë
Messenger:   - Messenger:   franko12345@live.com
E-mail:   - rediredi@live.fr E-mail:   - franko12345@live.com
Admin
Emri:  JessY
Vendndodhja:   Tirane
Messenger:   -
E-mail:   - vendos email

 

Behu Antar dhe ti
Nqs mendon se je ne gjendje te vullnetosh kohen duke postuar fraza dashurie ne akullore.com atehere kontakto menjehere tani, shkruaj ne email tek: visi2001@hotmail.com

Shkembim Bannerash

Nqs deshironi te rreklamoni edhe ju web-sitin tuaj, ose te shkembeni bannera, kur jeni nje faqe serioze mund te kontaktoni me ne: visi2001@hotmail.com


Pranojme vetem Web Site qe kane prefiksin: .com .net .org .tv .info